DüRüMCü BABA

DüRüMCü BABA Heerlijke gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 373 beoordelingen
14 dec 2019 om 22:47 Dürüm adana en durum kuzu besteld was heerlijk...
12 dec 2019 om 22:37 20 minuten later bezorgd dan aangegeven tijd. Letterlijk alles was zo droog van kip tot patat tot de brood. Special mix grill klinkt heel interessant. Maar het is een halve kip plus wat kipfilet schotel. Had echt een mix verwacht. Laatste keer hierzo.
5 dec 2019 om 23:11 Kip was smakeloos
5 dec 2019 om 18:34 1 uur en 30 minuten gewacht voor 3 durums terwijl ik om de hoek was. Eten was koud toen het aankwam. Ik bel naar de winkel en ze zeggen de heletijd de bezorger onderweg is terwijl ik de eten 40 minuten daarna pas kreeg. Slechtste ervaring ooit.
2 dec 2019 om 23:18 frietjes slap en droog vlees. De rijst vond ik wel lekker.. totdat ik een stukje ijzerdraad erin vond..
25 nov 2019 om 22:05 Snelle bezorging, eerder dan verwacht (30 min ipv 49 min) en lekker voedsel. De rijst van de schotel was precies goed, de Adana is goed gekruid. De maaltijd was nog voldoende warm.
5 nov 2019 om 18:47 Heerlijke spare ribs smaakte heel goed het heeft een soort tandoori smaak toppie
3 nov 2019 om 0:20 Echt de beste in town!! Lekkerste spareribs en hotwings! Aanrader!!
24 okt 2019 om 19:29 zoals altijd de lekkerste soep